De Goeikamer wordt gerund door mij, Eva Otting (36), ervaren hulpverlener en coach. Vijftien jaar lang werkte ik met veel plezier en toewijding in de jeugdhulpverlening en gehandicaptenzorg. Zowel ambulant als op groepen, in allerlei functies, met jongeren, ouders en kinderen. Naast mijn baan heb ik jarenlang een prachtig meisje met syndroom van down en autisme begeleid.
Toen we als gezin besloten in de zomer 2019 om het roer om te gooien en van de drukke hoofdstad te verhuizen naar mijn ouderlijk huis, de boerderij aan het Laar 3a, ontstond ook de ruimte voor mijn droom: een kleinschalige plek voor dagbesteding op te richten voor (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een plek die veilig, vriendelijk, en betekenisvol is. Een plek waar fouten gemaakt morgen worden, we er van leren, we lachen en het zelfvertrouwen naar hartelust kan groeien.
Mijn man, Justin Otting, helpt op drukke weekenddagen mee en is met zijn hotelschool opleiding en horeca- en management ervaring een mooie aanvulling voor De Goeikamer.
Onze zonen Birk (7) en Tos (5) zijn ook vaak te vinden rondom de Goeikamer en helpen maar al te graag een handje mee!